Een goed idee moet je uitvoeren, vinden we bij Fonds1818<24. Zeker als je jong bent. En als geld een probleem is, kun je bij ons tot € 3.000,- verdienen om je idee uit te voeren. Doe de Quickscan rechts in je beeldscherm en kijk of wij je kunnen steunen!

Welke plannen
willen wij
financieel steunen

Iedereen onder de 24 jaar met een creatief idee is welkom bij Fonds1818<24. Of je nou een breakdancewedstrijd of een debat over zwerfjongeren wil organiseren, wij kunnen je financieel steunen. Let op een paar punten: Iedereen moet aan je plan mee kunnen doen, dus niet alleen je vrienden en vriendinnen van de sportclub. Bovendien neem je het initiatief met minimaal drie jongeren die wonen in de regio van Fonds 1818<24.
Tot slot moet het project ook plaatsvinden in deze regio.


Intakegesprek
Wil je weten of jouw idee bij Fonds 1818<24 past, doe dan de Quickscan. Je kan ook meteen een aanvraag indienen via het intakeformulier. Als wij ook vinden dat jouw idee bij Fonds 1818<24 past, nodigen wij je uit voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek licht je de plannen verder toe. Omdat het om veel geld gaat, kijken we samen naar de uitvoerbaarheid van het project. Als het nodig is, geven we advies en denken we met je mee over bijvoorbeeld de begroting. Vergeet niet dat het project door minimaal drie jongeren uit de regio van Fonds 1818<24 moet worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat jullie allemaal bij het gesprek aanwezig zijn.

Fonds 1818 vs. Fonds 1818<24
Fonds 1818<24 is speciaal bedoeld voor jongeren die nog geen ervaring hebben met het aanvragen van geld bij fondsen. Heb je al ervaring en wil je met een vereniging, stichting of andere organisatie geld voor een project aanvragen? Dan kan je beter meteen naar onze grote broer Fonds 1818 gaan.

http://www.youtube.com/embed/hXqd93M5FA0