Een goed idee moet je uitvoeren, vinden we bij Fonds1818<24. Zeker als je jong bent. En als geld een probleem is, kun je bij ons tot € 3.000,- verdienen om je idee uit te voeren. Doe de Quickscan rechts in je beeldscherm en kijk of wij je kunnen steunen!

Faculteitssymposium
Olivier Fajgenblat
21 jaar
Leiden
€ 890,-

Hoe kan je de universiteit in het algemeen en de faculteit Geesteswetenschappen in het bijzonder toegankelijker en meer uitnodigend maken? 
De drie aanvragers zijn afkomstig van 3 van de 20 studieverenigingen, verbonden aan de Faculteit Geesteswetenschappen Universiteit Leiden. De studenten van 12 van deze verenigingen hebben de handen ineen geslagen om buiten hun studie om, gezamenlijk een tweedaags symposium te organiseren over ‘cultural identity’ in de Nederlandse samenleving. Dit thema vinden zij maatschappelijk relevant en heeft raakvlakken met alle studies op de faculteit. Op deze manier proberen zij hun faculteit en al hun vakgebieden intern en extern te presenteren. De activiteiten zijn namelijk niet alleen voor studenten, maar voor iedereen toegankelijk zodat er juist een kijkje van buitenaf mogelijk is.

Het event op 20 en 21 april in het Academiegebouw is tweedaags en er staan wel 19 sprekers met diverse lezingen ingepland, waaronder Kader Abdolah als opening. Verder is er een lunch op beide dagen en een afsluitende borrel op de laatste dag.
De studenten hopen dat het event ook bewustwording op de uni zelf teweeg brengt; hoe is de culturele diversiteit daar? Ze hopen dat het symposium inspireert en laat zien dat de faculteit een laagdrempelig, sociaal instituut is dat actief deelneemt aan het maatschappelijk debat.

Moed de Musical

LOLA DE WINTER

18 JAAR

ZOETERMEER

€ 2.470,-

Lees meer

Zaak vol Smaak

SOPHIE KUIJPERS

22 JAAR

DELFT

€ 1.000,-

Lees meer

MalieMadnezz

JOSEY FALHABER

19 JAAR

DEN HAAG

€ 2.800,-

Lees meer

Nacht van de Fooi

JELLE DEN DAAS

20 JAAR

DELFT

€ 500,-

Lees meer

Expeditie Wereldreis

WILLEMIJN VAN DUIJN

20 JAAR

DEN HAAG

€ 2.200,-

Lees meer

Share Yourself

OUAFA DAOUAYRY

20 JAAR

DEN HAAG

€ 1.870,-

Lees meer

LEMUN 2016

METTE LINDHOUT

17 JAAR

LEIDEN

€ 3.000,-

Lees meer

Busy Saturday voor MIVA

SAMMIE MAERTEN

20 JAAR

LEIDEN

€ 700,-

Lees meer

Overmacht

TOM DE WIJS

20 JAAR

ZOETERMEER

€ 3.000,-

Lees meer

Docu Buitenhuis

SANGIE NUTBEY

23 JAAR

ZOETERMEER

€ 770,-

Lees meer

Nederlands Kampioenschap Schoolbasketbal

WOUTER HAENEN

20 JAAR

DEN HAAG

€ 1.300,-

Lees meer

FIRST Tech Challenge

ISKREN RADOSLAVOV

19 JAAR

DEN HAAG

€ 1.644,-

Lees meer

Meer projecten zien?