Een goed idee moet je uitvoeren, vinden we bij Fonds1818<24. Zeker als je jong bent. En als geld een probleem is, kun je bij ons tot € 3.000,- verdienen om je idee uit te voeren. Doe de Quickscan rechts in je beeldscherm en kijk of wij je kunnen steunen!

Fonds1818<24
Steunt mijn project
Wat nu?

Wanneer je een intakegesprek hebt gehad en er zijn geen vraagtekens meer, ontvang je binnen vier weken een brief van Fonds 1818<24. Hierin lees je of wij je project ondersteunen – als dat het geval is – ook hoe hoog het bedrag is dat jij ontvangt.

Geld ontvangen

Het bedrag dat je op je rekening krijgt, storten we in twee termijnen. Ongeveer een maand voordat het project begint maken wij 80% van het bedrag naar je over. De rest van het geld (of een deel daarvan, afhankelijk van de werkelijke gemaakte kosten) wordt overgemaakt als wij de eindverantwoording ontvangen.

Eindverantwoording

Heb je geld ontvangen van Fonds 1818<24, dan ben je verplicht binnen zes weken na afloop van het project een verantwoording af te leggen. Wat je moet doen:

- Vul het evaluatieformulier van Fonds 1818<24 in (download het formulier op deze pagina). Denk      ook aan minimaal twee foto’s. Misschien plaatsen we foto’s van jullie project op onze website. 
- Stuur een overzicht van de totale inkomsten en uitgaven (download het overzicht op deze
  pagina).
- Stuur ons kopieën van alle bonnen.

Het evaluatieformulier, de foto’s en het overzicht van inkomsten en uitgaven stuur je ons digitaal toe via info@fonds1818-24.nl. Dit mag je ook doen met de bonnen wanneer je ze digitaal hebt, anders verstuur je deze per post naar:

Fonds 1818<24
o.v.v.projectnaam en nummer
Amsterdamse Veerkade 17A
2512 AG Den Haag

Houd er rekening mee dat je de kopieën van de originele bonnen opstuurt. De originele bonnen bewaar je zelf goed als bewijs, totdat je van Fonds 1818<24 een bericht krijgt dat de bonnen ontvangen zijn en het project is afgerond. Als alles in orde is, maken wij binnen twee weken het restbedrag over.

Heb je na twee weken nog niets van ons gehoord, neem dan contact op met Shikara (070-3655930).

KVK-bonnen

De bonnen die je ons stuurt, moeten bonnen zijn van officieel bij de KVK geregistreerde bedrijven of organisaties. Verwacht je een enkele bon te hebben van bijvoorbeeld een vrijwilliger die een vergoeding krijgt voor zijn of haar geleverde diensten, dan moet je dit bij het intakegesprek aangeven.

Tenslotte raden we je aan de algemene voorwaarden van Fonds 1818<24 goed door te lezen, deze zijn hieronder te downloaden.

evaluatie
formulier

.DOC 304 KB

Mail het formulier samen met minimaal twee goede foto's naar Kaajal Bachoe: info@fonds1818-24.nl

overzicht
inkomsten/uitgaven

.DOC 33 KB

Mail dit formulier en de bonnen wanneer je ze digitaal hebt naar Kaajal Bachoe: info@fonds1818-24.nl

algemene
voorwaarden

.DOC 30 KB

Lees dit goed door en heb je vragen, mail dan Kaajal Bachoe: info@fonds1818-24.nl